1. Se cerne făina şi se amestecă cu untul, dar nu se frământă. Se adaugă apa în care s-a dizolvat sarea, zeama de lămâie, gălbenuşurile de ou şi se frământă. Se acoperă cu o folie şi se dă la rece jumătate de oră. Se încinge cuptorul.
2. Se întinde aluatul într-o foaie subţire de ½ cm şi se taie în fâşii late de 2 cm şi lungi de 20 – 25 cm. Se înfăşoară pe tuburi de tablă şi se pun într-o tavă. Se coc în cuptorul încins 15 – 20 minute. Se scot de pe forme, se umplu cu cremă şi se ornează cu frişcă. Crema de vanilie Se amestecă 200 ml lapte rece cu zahărul, făina şi gălbenuşurile. Se adaugă restul de lapte fierbinte, în porţii mici, amestecând continuu. Se ţine pe foc până se întăreşte crema. Se lasă să se răcească puţin, apoi se adaugă untul bătut spumă, vanilia şi coaja de lămâie.