1. Se amestecă sucul de fructe cu prunele uscate tăiate cubuleţe, o lingură coajă de portocală şi coaja de lămâie. Se lasă 3 ore la rece.
2. Se freacă untul cu ciocolata rasă. Ouăle se bat cu zahărul, apoi se adaugă o lingură coajă de portocală, făina amestecată cu praful de copt, un praf de sare şi 300 g nucă de cocos amestecată cu laptele. Se pune aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie pergament şi se coace 60-70 minute, în cuptorul încins, la foc potrivit. Se scoate din cuptor, se lasă 10 minute şi se taie pe orizontală în trei foi.
3. Pentru cremă, se amestecă sucul de fructe cu prunele uscate şi cu brânza dulce, până se obţine o compoziţie omogenă.
4. Pe un platou rotund se montează tortul, alternând foile de blat cu crema. Se acoperă cu frişcă şi se presară restul de nucă de cocos.