1. Se bat ouăle cu zahărul, zahărul vanilat şi laptele, până se topeşte tot zahărul. Se adaugă coaja de lămâie şi câte o lingură de ulei, bătând în continuare până se înglobează în compoziţie.
2. Se adaugă în ploaie făina cernută cu praful de copt. Se amestecă uşor, de jos în sus, apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se pune în cuptorul încins şi se coace la foc potrivit, 25-30 minute. Blatul copt se acoperă cu un strat subţire de gem şi se lasă să se răcească.
3. Între timp, se bate frişca cu praful de frişcă până se întăreşte. Se adaugă zahărul vanilat şi zahărul tos şi se mai bate doar 1-2 minute. Se întinde apoi pe blatul copt uns cu gem. Deasupra se aşază felii de kiwi şi se toarnă jeleul de fructe. Se păstrează la frigider 12 ore, se taie şi se poate servi.
4. Jeleul se face conform indicaţiilor de pe pachet, folosind suc de fructe în loc de apă.