1. Peştele se spală, se usucă, se stropeşte cu zeamă de lămâie şi se dă cu un praf de sare şi piper. Se pune într-un castron şi se păstrează la rece jumătate de oră.
2. Cartofii se spală şi se fierb jumătate de oră în apă cu sare. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie solzişori, iar usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Se pun în strat, într-un vas termorezistent, uns cu ulei. Roşiile se spală şi se taie rondele.
3. Peştele se dă prin făină, se scutură bine între palme şi se prăjeşte într-o tigaie încinsă cu ulei. Se pune apoi pe stratul de ceapă şi usturoi, iar deasupra feliilor de peşte se aranjază roşiile tăiate rondele. Se dă cu un praf de sare şi piper, se adaugă câteva linguri de apă şi se pune în cuptorul încins, 15-20 minute.
4. Peştele astfel preparat se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi, unşi cu puţin unt. Se ornează cu pătrunjel verde.