1. Carnea se spală şi se taie astfel încât să se obţină o felie groasă de 1 cm. Se bate uşor cu ciocanul de şniţele şi se condimentează cu sare şi piper. Se stropeşte cu vin şi se lasă la rece 10-15 minute.
2. Într-o tigaie încinsă cu puţin ulei se căleşte ceapa tocată mărunt şi kaiserul tăiat feliuţe. Se adaugă ardeiul şi roşiile tăiate cubuleţe. Se lasă să fiarbă înăbuşit până scade sosul şi se condimentează cu sare şi piper.
3. Se pune această compoziţie pe felia de carne şi se rulează. Se leagă cu aţă şi se prăjeşte în ulei, câte 8-10 minute pe fiecare parte.
4. Se pune rulada prăjită într-un vas termorezistent. Se adaugă 3-4 linguri de apă şi se coace în cuptorul încins, 30-40 minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se desfac aţele şi se pune sucul de roşii cu usturoiul pisat cu sare.