Se pun bucăţile de ceafă de porc în tavă, se condimentează cu sare, piper, cimbru verde şi uscat şi se stropesc cu ulei şi vinul roze amestecat cu puţină apă. Tava se bagă în cuptor şi se lasă să se rumenească la foc mediu.
Separat, se spală orezul sălbatic în câteva ape şi apoi se pune să fiarbă cu sarea şi uleiul de măsline. După ce s-a fiert orezul, se acoperă cu un capac şi se lasă la temperatura camerei.
Morcovii se curăţă şi se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se scot din apă, se taie rondele, se stropesc cu untul topit în prealabil, se condimentează cu sare şi piper şi se garnisesc cu pătrunjel verde tocat mărunt.
Pe un platou, se pune un pat de orez fiert, deasupra se aşază ceafa de porc şi soteul de morcovi. Se ornează cu frunze de pătrunjel şi cimbru proaspăt.