1. Se bat spumă ouăle cu zahărul, zahărul vanilat şi două linguri de apă. Se adaugă în ploaie făina cernută cu praful de copt şi se amestecă uşor, de jos în sus, să nu se lase. Se ia câte o lingură din aluat şi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt 18 rondele, cu diametrul aproximativ de 10 cm. Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 10-12 minute.
2. Frişca se bate, apoi se adaugă cacaua, zahărul vanilat, două banane pasate, lichiorul şi întăritorul de frişcă. Se amestecă până se obţine o cremă omogenă, bine legată. Se lasă la rece 15-20 minute. Celelalte două banane se taie pe lung în felii şi se stropesc cu zeamă de lămâie.
3. Se aşază în straturi succesive foile coapte din aluat, crema, ciocolata rasă şi feliile de banane. Se montează cu puţin timp înainte de a fi servite.