Sendvişuri cu şuncă presată şi caşcaval

Sendvişuri cu şuncă presată şi caşcaval

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 250 g şuncă presată feliată
  • 250 g caşcaval
  • 100 g brânză proaspătă de vaci
  • 50 g brânză de burduf
  • 1 legatura mărar
  • 2 castraveţi proaspeţi
  • 4 roşii
  • salată verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • 2 baghete graham

Mod De Preparare

1. Brânza proaspătă şi brânza de burduf se pasează, se amestecă şi se condimentează după gust cu sare, piper, boia şi mărar verde tocat mărunt. Roşiile şi castraveţii se spală, se curăţă şi se taie rondele, iar salata verde se spală şi se lasă la scurs într-o strecurătoare.

2. Baghetele se taie în două sau trei bucăţi, apoi se taie pe orizontală şi se ung cu pasta de brânză. Se pun apoi câteva frunze de salată verde, roşiile, caşcavalul tăiat felii, şunca presată şi castraveţii tăiaţi rondele.

3. Se servesc cu sucuri de fructe.

Evaluează
Alte rețete