Se bat ouăle, într-un bol. Se adaugă un praf de sare şi se bat în continuare aproximativ cinci minute.
Mazărea se spală în două trei ape şi se pune apoi la scurs, într-o strecurătoare. Pâinea se pune să se înmoaie în laptele călduţ şi, după ce s-a înmuiat, se amestecă cu ouăle bătute, cu brânza dulce, cu mazărea, cu şunca presată şi caşcavalul tăiat felii potrivite. Se condimentează cu sare, în funcţie de preferinţe.
Compoziţia se amestecă bine cu o spatulă specială şi apoi se toarnă în untul şi uleiul încins. Se lasă 6-7 minute pe o parte şi se întoarce pe cealaltă parte.
După ce s-a rumenit pe ambele părţi, se scoate cu atenţie pe o tavă şi se lasă câteva minute să se răcească. Se taie cubuleţe sau ce formă doriţi şi se ornează cu frunzuliţe de cimbru proaspăt.