1. Se dizolvă drojdia de bere şi zahărul în laptele călduţ, apoi se toarnă într-o adâncitură făcută în făina cernută şi se frământă rapid cu gălbenuşurile bătute cu un praf de sare şi untul tăiat cubuleţe. Se acoperă aluatul cu o folie transparentă şi se lasă la rece minim 3 ore sau de seara până dimineaţa.
2. Pentru umplutură, ceapa şi usturoiul fin tocate se călesc în ulei, apoi se sting cu apă şi se fierb înăbuşit. Se adaugă ardeiul gras tocat cubuleţe şi se pun în carnea tocată. Se amestecă cu smântâna, oul şi un gălbenuş bătute cu pătrunjelul verde tocat mărunt.
3. Se împarte aluatul în trei. Se întind mai întâi două foi rotunde şi groase de 3-4 mm, care se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se umplu cu compoziţia de carne. Din restul aluatului se fac urechile, gura şi nasul, apoi se pun măslinele pentru ochi, se unge cu gălbenuş şi se coace în cuptorul încins, la foc iute, 25-30 minute. După primele 15 minute focul se reduce la mijlociu.