Se spală aripioarele de pui în câteva jeturi de apă şi se pun să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie.
Separat, se pun într-un bol sucul de roşii, sarea, boiaua iute şi dulce, cimbrul, chili şi mierea. Se amestecă cu puţin ulei şi apă şi, cu o parte din sos, se condimentează aripioarele de pui. Se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă la rece aproximativ o oră.
Între timp, se spală salata verde şi se taie pentru garnitură. Se pune într-un bol şi se pregăteşte cu ulei, sare, piper şi zeamă de lămâie.
Se pune uleiul la încins în tigaie, apoi se prăjesc aripioarele. Se lasă să se pătrundă şi să se rumenească şi se scot pe un prosop absorbant de bucătărie. Se ung apoi cu sosul picant de roşii şi se servesc cu salată, ardei capia şi frunze de busuioc proaspăt.