1. Se freacă untul cu zahărul şi puţină sare, apoi se adaugă zeama şi coaja de lămâie. Treptat, se adaugă făina şi se frământă rapid. Se acoperă aluatul cu o folie transparentă şi se lasă la rece jumătate de oră.
2. Se iau bucăţi mici de aluat şi se întind în suluri subţiri, care se modelează în covrigei. Se aşază într-o tavă presărată cu puţină făină şi se coc în cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 minute.
3. Pentru cremă, se freacă untul cu zahărul pudră, deasupra unui vas cu apă caldă, până ce se topeşte tot zahărul. Se adaugă pe rând gălbenuşurile, apoi zeama şi coaja de lămâie.
4. Se ung covrigeii cu puţină cremă şi se unesc între ei, formându-se astfel coşuleţele, iar restul de cremă se pune în castronaşe mici. Totul se pune la frigider, iar când se servesc, se umplu coşuleţele cu căpşuni şi crema se ornează cu lămâie.