1. Şniţelele se bat cu ciocanul să se aplatizeze cât mai mult, se dau cu un praf de sare şi piper şi se lasă deoparte.
2. Pentru compoziţia de umplutură, ceapa tocată, usturoiul, carnea şi varza tocată se călesc într-o tigaie cu puţin ulei. Se condimentează cu sare şi piper, iar când se răceşte compoziţia se adaugă franzela înmuiată în lapte, gălbenuşurile, chimenul, pătrunjelul şi caşcavalul ras.
3. Pe fiecare felie de carne se pune câte o porţie de umplutură, se rulează şi se leagă cu aţă, având grijă să nu iasă umplutura. Se aşază într-o cratiţă unsă cu puţin ulei, se toarnă jumătate din supă şi se coace în cuptorul încins, la foc iute 30 de minute. Se întorc pe cealaltă parte, se mai adaugă supă dacă este necesar şi se mai coc 10-15 minute, până se rumenesc frumos.
4. Se servesc cu salată de varză.