1. Carnea se desface în felii subţiri care să se poată rula. Se stropesc cu zeamă de lămâie, se condimentează cu sare, piper şi rozmarin, se lasă la rece jumătate de oră.
2. Cartofii se fierb, iar morcovii se călesc în unt. Cartofii pasaţi se amestecă cu 50 g unt, caşcavalul ras, morcovii, sare şi pătrunjel.
3. Se pune această umplutură pe feliile de carne, se rulează şi se leagă cu aţă, având grijă să nu iasă umplutura. Se prăjesc puţin într-o tigaie cu ulei, apoi se aşază într-o tavă, se pun câteva linguri de supă şi se coc în cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute. Se servesc cu salate şi sos de roşii.
4. Pentru sos, roşiile fierte se trec printr-o sită şi se fierb apoi cu unt,sare, piper şi zahăr.