1. Făina se amestecă uşor cu 125 ml apă călduţă în care s-a dizolvat sarea, oul, uleiul şi oţetul. Se frământă bine, până se obţine un aluat omogen, care se împarte în trei şi se lasă deoparte15 minute.
2. Între timp, se pregăteşte umplutura. Ceapa şi usturoiul tăiate mărunt se călesc în ulei. Se adaugă spanacul tocat şi se lasă să se răcească. Se pun apoi gălbenuşurile, sare şi piper după gust, seminţele de floarea soarelui şi caşcavalul ras.
3. Se întinde aluatul în trei foi subţiri care se ung cu unt şi se umplu cu compoziţia de spanac, telemeaua rasă şi brânza proaspătă pasată. Se rulează, se aşază într-o tavă unsă cu unt şi se bagă la cuptor, la foc tare, 35-40 de minute. După primul sfert de oră focul se reduce la mijlociu.
4. Se lasă să se răcească şi se servesc cu smântână.