1. Castraveciorii se taie felii şi se lasă la scurs, roşiile se taie în jumătăţi şi se curăţă de seminţe, iar morcovul şi ridichile se taie felii.
2. Ouăle se curăţă şi se taie pentru a se putea umple. Se pot taia pe lung în jumătăţi, se poate scoate numai un sfert de ou sau se pot tăia în jumătăţi pe înălţime.
3. Fiecare bucată de ou se unge cu maioneză condimentată cu sare şi piper şi se umple apoi cu porumb, castraveciori muraţi, ridichi şi felii de roşii, rulouri de peşte afumat umplut cu maioneză şi câte o felie de lămâie. Se ornează cu maioneză, ceapă verde şi mărar.
4. Restul de maioneză, de porumb fiert, castraveciori muraţi, roşii şi morcovul se pun într-un castron şi se amestecă. Se condimentează după gust şi se umplu apoi feliile de şuncă cu această compoziţie. Se leagă cu frunze de ceapă verde.