1. Se amestecă ingredientele pentru clătite, la care se mai adaugă şi un praf de sare şi se lasă deoparte 10 minute. Se coc apoi pe rând într-o tigaie încinsă cu puţin ulei şi se răstoarnă pe un platou.
2. Pentru umplutură, se amestecă făina cu untul topit şi se căleşte doar un minut la foc mic. Se stinge cu supa de pui şi se lasă să fiarbă, amestecând încontinuu. Se toarnă apoi 100 g smântână, se presară telemeaua rasă şi se amestecă până se obţine un sos bine legat.
3. Separat, se prăjesc ciupercile şi costiţa tăiate felii. Se condimentează cu sare şi piper şi se răstoarnă peste sos. Se adaugă şi pătrunjelul verde tocat mărunt şi se condimentează după gust.
4. Se umplu clătitele cu această compoziţie, se rulează şi se aşază într-o tavă unsă cu puţin ulei. Se presară parmezanul, se toarnă restul de smântână şi se pune la gratinat, în cuptorul bine încins, la foc potrivit, 20-25 de minute.