1. Untul se topeşte la foc mic într-o crăticioară. Se adaugă făina şi se căleşte foarte puţin, apoi se stinge cu laptele, se amestecă în continuu şi se fierbe 10 minute. La final, se adaugă ciupercile înmuiate în prealabil în apă şi şunca feliuţe. Se presară parmezanul, se amestecă şi se ia de pe foc. Se condimentează cu sare, piper şi oregano şi se lasă la răcit.
2. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie în felii subţiri care se bat uşor cu cuţitul de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper şi se prăjesc în ulei încins şi pe o parte şi pe cealaltă. Pe fiecare felie de carne se pune câte o lingură de sos şi se acoperă apoi cu făină, ou şi pesmet. Se lasă puţin deoparte şi se prăjesc într-o tigaie încinsă cu ulei, până capătă o culoare aurie.
3. Se lasă la scurs pe o hârtie absorbantă şi se servesc imediat cu garnitură de legume salate de crudităţi.