1. Pieptul de pui se spală, se tapetează cu un şervet să se usuce, se bate uşor cu un ciocan de şniţele şi se condimentează cu sare şi piper. Ficăţeii se spală, se scurg şi se prăjesc într‑o tigaie cu puţin unt. Se adaugă sare, 1-2 căţei de usturoi pisat şi o lingură de pătrunjel verde şi se lasă deoparte.
2. Pe fiecare felie de carne se pune câte o jumătate de felie de şuncă, câteva cubuleţe de ficat, telemeaua rasă şi se rulează apoi, se prind cu scobitori şi se prăjesc în unt, câte 8-10 minute, pe fiecare parte. Se scot din tigaie şi se păstrează calde, până când se prepară şi sosul.
3. Pentru sos, în untul rămas de la prăjit, se călesc ceapa şi restul de usturoi tocate mărunt. Se sting cu supa fierbinte şi se lasă să fiarbă înăbuşit, 10 minute. Se adaugă smântâna şi caşcavalul ras şi se amestecă la foc mic, până se leagă. Se potriveşte la gust cu sare, piper şi pătrunjel verde.