Se curăţă ciupercile, se spală în câteva jeturi de apă şi se taie feliuţe subţiri. Caşcavalul se rade pe răzătoarea mică, măslinele se taie cubuleţe, iar şunca de pui se taie fâşii subţiri.
Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Acestea din urmă se freacă cu sarea şi cu untul moale, iar albuşurile se bat spumă. În compoziţia de gălbenuşuri, se pune făina cernută şi, la sfârşit, albuşurile bătute spumă. Se amestecă uşor cu telul, astfel încât să nu se lase şi să nu formeze cocoloaşe.
Compoziţia se toarnă într-o tavă de cozonac, tapetată cu hârtie pentru copt, după care se întinde uniform şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil.
Se verifică dacă s-a copt cu ajutorul unei scobitori şi apoi se scoate din cuptor. Se lasă să se răcească la temperatura camerei şi se serveşte ornat cu frunzuliţe de cimbru.