Se taie pieptul de pui în felii subţiri. Feliile se ung şi se condimentează cu sare şi piper pe toată suprafaţa şi se rulează. Se presară cimbru uscat pe deasupra şi se pun la rece, acoperite cu o folie de plastic.
Separat, se spală vinetele, se şterg cu un prosop absorbant de bucătărie şi se taie rondele. Se presară sare şi se lasă să se scurgă într-o sită. Ardeii se curăţă de seminţe şi se spală, apoi se taie felii.
Rulourile de pui se înfăşoară în feliile de bacon şi se înfig pe beţele pentru frigărui, intercalând între ele felii de ardei. Eventual, se condimentează dacă mai este nevoie cu sare şi piper.
Se pun pe grătarul încins şi se răsucesc la intervale scurte de timp ca să se poată rumeni uniform. Tot pe grătar se pun şi vinetele, se întorc de pe o parte pe cealaltă şi se servesc împreună cu frigăruile. Rulourile se ornează cu pătrunjel verde şi boia dulce.