Se trec costiţele de miel printr-un jet de apă, apoi se şterg cu un prosop absorbant de bucătărie şi se pun în tava tapetată cu puţin unt şi pesmet.
Separat, într-un ibric, se topeşte o bucată de unt, se adaugă usturoiul tocat mărunt, ca să-şi lase aroma, şi se ung costiţele pe rând. Se presară sare, cimbru şi piper şi se stropesc cu vinul rose şi cu uleiul de măsline.
Se lasă la macerat aproximativ o oră, se adaugă o crenguţă de rozmarin şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil. Se stropesc din când în când cu sosul din tavă.
În acest timp se pun morcovii şi cartofii să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se lasă să se scurgă în sită şi se călesc în untul topit. Se condimentează cu sare şi piper. Costiţele de miel se servesc cu soteul asortat şi se ornează cu crenguţe de rozmarin.