1. Se taie muşchiuleţul de vită cubuleţe şi se căleşte în ulei până se rumeneşte.
2. Separat se curăţă ceapa şi se taie bucăţi mai mari, se freacă cu sare şi se pune într-o tigaie de teflon sau pe grătar să se coacă. Morcovii se curăţă de coajă şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, se scurg de apă, se taie bucăţi mai mari şi se pun peste muşchiuleţul de vită să fiarbă împreună.
3. Ardeii se coc pe plită, se curăţă de coajă, de seminţe, se taie bucăţele potrivite şi se pun peste carne şi celelalte ingrediente. Merele se taie cubuleţe şi se pun şi ele peste carne.
4. După ce s-au pregătit toate ingredientele se adaugă alunele şi ardeiul iute şi se bagă la cuptor. Se stropesc cu puţin vin roşu sau must de struguri. Este o mâncare foarte uşor de preparat şi foarte gustoasă. Se ornează cu rozmarin şi se serveşte caldă.