1. Se spală şi se curăţă de pieliţe pieptul, se porţionează şi se aşază într-o tavă de aragaz, mai înaltă, tapetată cu unt şi cu pesmet. Peste piept se presară sare şi piper şi se acoperă cu o folie de plastic.
2. Separat, se pregăteşte conopida, se spală şi se desface în bucheţele, morcovul se curăţă de coajă se taie fâşii şi se pune să fiarbă într-o oală cu apă şi sare. După ce a dat în 2-3 clocote, se scurg de apă şi se aşază în tavă, alături de pui.
3. Dovlecelul se spală şi se taie bucăţi mai mari iar apoi se pune în tavă lângă celelalte ingrediente.
4. Într-un bol se bat bine ouăle cu puţină sare, se adaugă smântâna, mierea şi caşcavalul şi se toarnă în tavă. Se bagă în cuptorul încins şi se lasă 40 de minute. Se serveşte caldă, ornată cu 1-2 linguri de smântână.