1. Se pune carnea tocată într-un bol şi se amestecă cu sare, piper şi se lasă câteva minute la frigider.
2. Cât timp stă carnea la rece se curăţă ceapa, se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se curăţă verdeaţa, se spală şi se toacă mărunt şi se pune peste carnea tocată împreună cu oul. Se amestecă bine până se leagă.
3. Se pregăteşte o tavă de cozonac şi se tapetează cu unt şi cu pesmet şi se pune carnea. Se dă drumul la cuptor la 120° C. Peste carne se pune o cănuţă de apă şi se presară câteva boabe de piper. Se lasă să se coacă acoperită cu folie de aluminiu.
4. După aproximativ o oră se scoate folia şi se lasă aşa să se rumenească. Se scoate din cuptor după ce s-a făcut şi se lasă să se răcească puţin. Se serveşte cu diverse garnituri şi cu putin vin alb demidulce.