1. Se bat gălbenuşurile cu jumătate din zahăr şi 4 linguri de apă, până se topeşte zahărul şi se obţine o cremă ca o smântână. Separat, se bat spumă albuşurile cu restul de zahăr şi zahărul vanilat. Cele două compoziţii se amestecă, adăugând făina cernută şi praful de copt. Aluatul se împarte în două: jumătate se lasă aşa, iar în cealaltă se pune cacao. Din acestea, se coc două foi care, după ce se răcesc, se taie în două fiecare.
2. Se pun zahărul, laptele fierbinte şi vanilia şi se fierb la baie de aburi până ajung ca o ciulama. După ce s-a răcit, se scoate vanilia şi se amestecă cu untul frecat spumă.
3. Se pune o foaie de cacao, un strat de cremă, o foaie de vanilie, cremă, o foaie de vanilie, cremă, o foaie de cacao. Se pudrează cu cacao şi cu nucă de cocos şi se ornează cu fructe.