1. Se separă ouăle, albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul în ploaie, zahărul vanilat, gălbenuşurile şi coaja de lămâie, iar la sfârşit se pune făina cernută. Se amestecă uşor să nu se formeze cocoloaşe.
2. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se întinde compoziţia uniform. Se bagă în cuptorul bine încins şi se lasă 30 de minute. Când se scoate, se rulează cât se poate de fierbinte, ca să capete forma de ruladă şi se acoperă cu un prosop de bucătărie.
3. Separat, se amestecă gemul de prune cu nuca măcinată, cu zeama şi coaja de la o lămâie, până se obţine o cremă destul de groasă.
4. După ce s-a răcit rulada, se desfăşoară din hârtie şi se umple cu crema pregătită. Se lasă o oră la rece şi se taie felii subţiri. Pentru un aspect plăcut, o puteţi îmbrăca în ciocolată sau gem şi presăraţi nucă măcinată pe deasupra.