1. Se spală vinetele şi se taie felii subţiri. Se condimentează cu sare şi se lasă să se scurgă în sită.
2. Între timp, se amestecă într-un bol brânza de vaci, fulgii de migdale, ceapa tăiată fin, telemeaua de oaie rasă pe răzătoarea mică, mărarul tocat mărunt şi smântâna.
3. Separat, se curăţă roşiile, se spală şi se taie cubuleţe. Se călesc în uleiul de măsline şi, după ce au scăzut, se condimentează cu sare, boia, piper, cimbru, rozmarin şi zahăr. Feliile de vânătă se călesc în uleiul încins, se scot şi se lasă la scurs.
4. Se pun la bază feliile de vinete, deasupra feliile de şuncă de Praga, crema de brânză, apoi se rulează. Dacă este nevoie, se prind cu scobitori. Se servesc pe un platou, cu roşiile călite şi se ornează cu frunze de busuioc şi crenguţe de rozmarin.