1. Se cerne făina într-un bol şi se pune untul încălzit la temperatura camerei. Se adaugă ouăle, sarea şi iaurtul, apoi se frământă 15-20 de minute până se formează un aluat. Se înfăşoară în folie de plastic şi se bagă la rece până când se pregăteşte umplutura.
2. Carnea se taie cubuleţe şi se pune să fiarbă. După ce a fiert, se trece prin maşina de tocat, se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă două ouă şi untul.
3. Se omogenizează bine aproximativ 10 minute, se pun nucile coapte şi măcinate, se mai amestecă puţin, apoi se lasă la rece. 4. Aluatul se scoate, se mai frământă puţin şi se întinde cu sucitorul. Se aranjează foaia astfel încât să arate ca un colac. Se pune carnea şi se rulează. Bucăţile de aluat de deasupra se taie în formă de frunze, astfel încât colacul să arate ca o coroniţă de Crăciun. Se tapetează tava cu ulei şi se pune la copt. Cu 20 de minute înainte de a o scoate din cuptor, se unge coroniţa cu un ou bătut spumă şi se presară seminţe de susan. Se scoate din cuptor când s-a rumenit.