1. Se pune untul într-un bol de plastic şi se lasă la temperatura camerei. După ce s-a înmuiat, se presară zahărul pudră, zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Se freacă până se obţine o cremă pufoasă.
2. Se adaugă ouăle unul câte unul şi se amestecă în continuare. La final, în crema fină se adaugă un praf de sare. Se cerne făina, se pune în bolul de plastic şi se amestecă uşor cu un tel, ca să nu se lase în cuptor.
3. Se toarnă compoziţia într-o tavă pentru tort, tapetată cu hârtie de copt, se întinde uniform şi se bagă în cuptor, la 120˚ C.
4. Între timp, se pregătesc fructele, se spală şi se lasă să se scurgă pe prosoape absorbante de hârtie.
5. După ce s-a copt blatul, se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se aranjează fructele, după preferinţă, important ar fi să se combine şi prăjitura să arate ca o coroană. Se topeşte zahărul, se caramelizează şi se glasează fructele. Se ornează cu zahăr pudră.