1. Se cerne făina, se amestecă cu ouăle, untul, sarea şi iaurtul. Se frâmântă bine şi, după ce s-a legat compoziţia, se pune pe o folie de aluminiu, se înfăşoară şi se bagă la frigider pentru 30 de minute.
2. Separat, se scot bucăţile de anşoa din borcan, se pun la scurs şi apoi se lasă pe un şervet absorbant de bucătărie. Se curăţă ceapa, se spală, se taie solzişori, se freacă cu sare şi oţet balsamic şi se lasă să se macereze. Se adaugă şi 1-2 frunze de dafin pentru gust şi aromă. Se acoperă cu o folie.
3. Măslinele se trec printr-un jet de apă rece, se scurg şi se taie rondele. Parmezanul se feliază sau se dă pe răzătoarea mare. Se pregăteşte forma de pizza cu hârtie de copt.
4. Se scoate aluatul de la rece, se întinde cu sucitorul, se aranjează în tavă şi apoi se pun ingredientele după cum doriţi. Se presară cimbru pe deasupra şi se bagă în cuptorul încins. După ce s-a copt blatul, se scoate şi se serveşte caldă, ornată cu cimbru proaspăt.