1. Pulpa de porc se acoperă cu apă, se condimentează cu sare, piper măcinat şi boabe, cimbru şi se lasă să fiarbă la foc mic, acoperită cu un capac. Se curăţă morcovii, se spală şi se taie rondele. Se pun să fiarbă împreună împreună cu pulpa de porc.
2. După ce au fiert carnea şi morcovii, se scot din oală şi se pun în tava de teflon. Se stropesc cu zeama în care au fiert şi cu jumătate din cantitatea de vin.
3. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Se căleşte în unt şi se stinge cu restul de vin. Se condimentează cu sare, piper, şi cu cimbru. Sosul se îngroaşă cu făină cernută şi spre sfârşit se adaugă smântâna. Se amestecă uşor, să nu facă cocoloaşe.
4. După ce s-a frăgezit carnea, se scoate, se taie cubuleţe, se ornează cu rondelele de morcovi şi se serveşte cu sosul alb şi cu baghetă albă.