1. Se curăţă ciupercile, se spală şi se lasă să se scurgă în sită. Ceapa, ardeiul şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt. Se topeşte untul în tigaie, se adaugă uleiul, ceapa şi usturoiul şi se lasă să se înăbuşe.
2. Se taie ciupercile feliuţe şi se pun în tigaie. Se stropesc cu apă caldă şi se adaugă muşchiuleţul de porc feliat. Se stropeşte cu vin şi se condimentează cu sare şi piper după gust.
3. Se pun în tavă, se adaugă măghiranul şi cimbrul pe deasupra şi se lasă să scadă în cuptor. Separat, se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi cu o linguriţă de ulei. După ce au fiert, se scot şi se ţin în apă rece 5-10 minute, apoi se scurg şi se încălzesc în unt.
4. Pastele se condimentează cu sare şi cimbru. Se aranjează pe un platou şi se servesc împreună cu muşchiuleţul Stroganoff. Se ornează cu măghiran proaspăt.