Tartă cu legume

Tartă cu legume

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Pentru aluat
  • 100 g margarină
  • 400 g făină
  • 100 ml apă minerală
  • 1 praf sare
Pentru umplutură
  • 500 g roşii
  • 3-4 ardei
  • 2-3 cepe
  • 100 g muştar de Dijon
  • 100 g pastă de măsline verzi
  • 200 g măsline
  • 200 g ciuperci
  • cimbru verde

Mod De Preparare

1. Se cerne făina într-un bol şi se adaugă margarina moale, sarea şi apa minerală. Se amestecă şi se obţine un aluat elastic. Se lasă la rece aproximativ 30 minute.
2. În acest timp, se curăţă roşiile, ciupercile, ardeii şi ceapa, se spală şi se taie feliuţe subţiri.
3. Se tapetează tava cu hârtie pentru copt, se scoate aluatul de la rece, se întinde cu sucitorul şi se aşază în tavă. Se presează bine, apoi se unge cu muştar şi pastă de măsline.
4. Se pun legumele, măslinele tocate mărunt, cimbrul şi se bagă în cuptorul încins. După ce s-a rumenit tarta, se serveşte caldă.

Evaluează