1. Ravioli se pun să fiarbă în apă cu sare şi puţin ulei. Se lasă să clocotească conform indicaţiilor de pe cutie şi, după ce au fiert, se scot în sită să se scurgă. Se trec printr-un jet de apă rece.
2. Separat, se topeşte untul într-o crăticioară, se adaugă făina cernută, laptele călduţ, parmezanul, brânza cedar şi, după ce a căpătat consistenţa unei ciulamale, se ia de pe foc şi se lasă să se răcorească.
3. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară. Între timp, se curăţă ciupercile, se taie feliuţe subţiri şi se călesc în 2-3 linguriţe de ulei. Se condimentează cu sare şi piper după gust şi, după ce s-au înăbuşit bine, se iau de pe foc.
4. Se pun ravioli într-un bol, se adaugă ciupercile şi se acoperă cu sosul alb. Se ornează cu frunzuliţe de pătrunjel proaspăt.