1. Pentru început, se curăţă coastele de pieliţe, se spală bine, se lasă să se scurgă, se condimentează cu sare, piper şi condimente speciale pentru carne de miel şi se lasă câteva minute la macerat.
2. După aceea, se iau şi se pun la prăjit în uleiul încins. Se lasă să se rumenească la foc mic, cât să-şi schimbe culoarea şi apoi se aşază în tavă, se stropesc cu vin şi cu puţină apă şi se bagă în cuptor, la 120° C.
3. În acest timp, se curăţă cartofii şi morcovii, se taie rondele şi se pun în tavă împreună cu costiţele de miel. Se lasă în cuptor şi se stropesc cu sosul de vin ca să nu se usuce.
4. Spre sfârşit, cu 15 minute înainte de a opri cuptorul, se presară crenguţe de rozmarin şi usturoi pisat sau măcinat. Costiţele se servesc ornate cu rozmarin verde şi cu salată de crudităţi sau salată verde.