1. Se unge cu unt şi se tapetează cu făină o formă rotundă cu diametrul 26 cm. Se preîncălzeşte cuptorul la 180ºC. Se bat ouăle cu zahăr într-un vas înalt cu mixerul până când se întăresc. Se încorporează laptele, untul, uleiul şi esenţa de vanilie.
2. Se amestecă făina cu praful de copt şi cu sarea. Se adaugă sucul de lămâie. Apoi, se amestecă făina cu cealaltă compoziţie până se omogenizează. Se lasă să se odihnească 10 minute.
3. Se încorporează uşor jumătate din cantitatea de struguri în compoziţie, apoi se pune totul în forma de copt.
4. Se lasă la cuptor 15 minute. După aceea, se mai pune o jumătate de cană cu struguri şi deasupra se presară zahăr. Se mai lasă la cuptor circa 40 minute, până când devine aurie. Se scoate de la cuptor şi se lasă la răcit în formă.
5. Se scoate din formă şi se adaugă deasupra restul de struguri. Peste ei se toarnă suc de lămâie cu zahăr, în cantităţi egale.