1. Se iau pulpele de pui, se spală, se curăță de pielițe și se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie. Se curăţă morcovii, se spală și se taie rondele subțiri.
2. Se curăță și usturoiul, se spală și se taie, apoi se pune împreună cu morcovii într-o cratiță cu ulei încins și se înăbușă la foc mic. Se toarnă apoi 100 ml apă fiartă și se amestecă ușor ca să nu se zdrobească. Se condimentează cu sare, cimbru și piper.
3. Se adaugă apoi pulpele de pui și se rumenesc împreună. Se mai condimentează cu sare și piper şi, dacă mai este nevoie, se lasă să fiarbă înăbușit. Spre final, se stropesc cu vinul dulce.
4. După ce au fiert pulpele, se bagă în cuptorul încins și se lasă să se rumenească la foc mic. Se servesc cu garnitura de morcovi și se ornează cu pătrunjel proaspăt, după gust.