1. Pentru aluat, se amestecă într-un castron făina cu praful de copt, untul ras sau tăiat cubuleţe, zahărul, sarea şi oul. Se amestecă bine cu o lingură, după care se frământă rapid, se acoperă într-o folie de aluminiu şi se pune la frigider pentru 30 de minute.
2. Pentru umplutură, se amestecă într-un castron smântâna cu zahărul şi cu zahărul vanilat. După aceea se adaugă gălbenuşurile, nuca de cocos, praful de budincă şi brânza de vaci bine pasată. Totul se amestecă foarte bine.
3. Separat, într-un castron se bat albuşurile spumă, după care se răstoarnă peste compoziţia de brânză şi se înglobează uşor cu lingura.
4. Aluatul se întinde într-o foaie subţire de 3-4 mm şi se pune în forma unsă cu grăsime. Se toarnă compoziţia de brânză amestecată cu zmeura şi se pune în cuptorul bine încins. Se coace la foc potrivit 60-70 de minute, până capătă culoarea galben-auriu. Se lasă să se răcească puţin, după care se pudrează cu zahăr.