Biscuiții de casă sunt întotdeauna o alegere bună atunci când ai poftă de ceva dulce și sănătos. Sunt biscuiții copilăriei pe care fiecare gospodină știe să îi pregătească după propria rețetă. Noi îți spunem cea mai bună rețetă pentru biscuiți de casă șprițați.
Biscuiți de casă șprițați – rețetă clasică
Sunt cei mai fragezi biscuiți, care ne aduc aminte de perioada dulce a copilărie și pe care îi poți găti în casă cu minim de efort. Vezi ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare pas cu pas pentru cei mai buni biscuiți de casă șprițați.
1. Se freacă untul moale cu zahărul. Albușurile se bat ușor cu un praf de sare, fără a le transforma în spumă.
2. Se pun albușurile peste amestecul de unt cu zahăr, apoi se adaugă făina și se omogenizează.
3. Aluatul obținut se pune într-un poș striat sau într-o pungă tăiată în colț, la un capat.
4. În tava de copt tapetata cu hârtie specială pentru copt se pun cu poșul biscuiții drepți sau sub diferite forme. Se coc circa 10 minute, se lasă să se răcească în tavă și apoi se desprind de hârtie.
Biscuiții de casă șprițați sunt gata! Îi poți servi fie calzi, fie aștepți să se răcească și să devină crocanți. Pudrează-i cu zahăr pudră și bucuără-te de gustul copilăriei.
Fursecuri rapide cu doar 3 ingrediente