Vrei un desert aspectuos care să-i impresioneze pe invitaţii tăi? Încearcă această reţetă de brioşe cu glazură şi bomboane!
1. Pentru brioşe, se rupe ciocolata în bucăţi care se pun să se topească la bain-marie, împreună cu două linguri de lapte. Apoi, după ce s-a încălzit bine, se retrage de pe foc şi se amestecă până ce s-a topit ciocolata.
2. Se freacă untul cu zahărul până ce amestecul se albeşte şi apoi se adaugă ouăle, unul câte unul. Se pune şi ciocolata topită şi se amestecă bine. Se adaugă făina şi praful de copt, alternând cu laptele
şi amestecând continuu.
3. Amestecul se toarnă în formele de brioşe (nu se umplu până în buză) şi se dau la cuptor pentru
25 de minute.
4. Pentru glazură, se mixează toate ingredientele şi apoi se ung brioşele răcite cu crema rezultată.
Se decorează cu bomboane după imaginaţie.