Chifteluţele „normale” nu ţi se par suficient de bune pentru o masă la care ai invitaţii? Încearcă această reţetă de chifteluţe cu ciuperci. E uşoară şi arată bine!
1. Se spala ciupercile si se lasa într-o strecuratoare sa se scurga bine de apa în exces. Se trece de doua ori carnea de pui prin masina de tocat împreuna cu pâinea înmuiata în lapte si bine stoarsa. Compoziţia se amesteca cu oul batut, bicarbonatul, mararul, sarea, piperul si usturoiul zdrobit.
2. Într-o tigaie încapatoare se încinge uleiul. Cu mâinile umezite, se ia compoziţie cât o nuca mare, se aplatizeaza, iar în centru se pune câte o ciuperca spalata si bine scursa. Se îmbraca ciupercuţa în compoziţia de carne si se pun chiftelele la prajit.
3. Se scot pe servete de hârtie si se servesc imediat sau reci.