1. Carnea se spală bine şi se lasă la scurs.
2. Ceafa se pune la marinat, împreună cu salvia, timp de 2 ore, în 2 linguri de ulei de măsline.
3. Feliile de piept de curcan se bat ca pentru şniţel. Peste ele se întinde un amestec făcut din o lingură de ulei de măsline, ardei iute, usturoi pisat, pătrunjel tocat fin, boia, sare şi piper după gust. Se rulează strâns, apoi se taie rulouri mici, cam de 3 cm grosime, care se înfig pe ţepuşe.
4. Cepele roşii se curăţă, se taie în sferturi, se sărează, se piperează şi se stropesc cu puţin ulei de măsline.
5. Pieptul de pui se taie cuburi, se dă cu sare şi piper şi se pune pe ţepuşe, alternând bucăţile cu cepe verzi. Se stropesc cu ulei de măsline.
6. Toate preparatele, împreună cu feliile de lămâie, se pun pe grătarul foarte bine încins şi se lasă la rumenit cam 8-10 minute pe fiecare parte.