Apă de parfum Artistique Wisteria Sublime – cel mai deosebit cadou pentru mama, de Crăciun

Apă de parfum Artistique Wisteria Sublime – cel mai deosebit cadou pentru mama, de Crăciun

De Elisabeta Sava,

Mama este cea mai importantă femeie din viața noastră. Ea este cea care ne-a dat viață și ne-a îngrijit, iar atunci când putem să îi facem o surpriză frumoasă, știm că merită tot ce este mai bun. 

Tocmai de aceea, Irina Baianț ne recomandă alegerea perfectă pentru cadoul de Crăciun: o apă de parfum Artistique Wisteria Sublime de la Avon.

Nu este orice cadou, ci face parte chiar dintr-o ediție limitată! Cu siguranță mai țineți minte momentul acela în care răsfoiam cu toții broșura Avon în căutarea paginilor parfumate. Admiram aromele deosebite și visam să avem și noi toate acele parfumuri minunate.

Anii au trecut, portofoliul de produse Avon s-a dezvoltat constant, dar calitatea lor excepțională a rămas aceeași! Tot ce este mai bun pentru tine și cei dragi, la niște prețuri accesibile pentru oricine.

Apă de parfum Artistique Wisteria Sublime – cel mai deosebit cadou pentru mama

Mulți suntem departe acum de mamele noastre. Le ducem dorul și vorbim cu ele cât putem de des, dar simțim lipsa prezenței lor fizice. Mirosul unui parfum deosebit le poate aminti de noi atunci când nu le suntem aproape. Apa de parfum Artistique Wisteria Sublime face parte dintr-o colecție în ediție limitată și a fost inspirată din picturile lui Claude Monet. 

Această capodoperă florală, o adevărată piesă de artă aflată într-o sticlă cu un design splendid și elegant, este creația maestrul parfumier Nathalie Lorson. O aromă deosebit de feminină, cu o notă de glicine, combinată cu aroma plăcută de nasturtium și moscul moale din baza compoziției.

Este alegerea perfectă drept cadou pentru mama. Este potrivit atât pentru femeile romantice și visătoare, cât și pentru cele care preferă un dar special și elegant. Parfumul parcă te transportă în alte timpuri și locuri, acolo unde natura te face să uiți de orice grijă! Fă-I o surpriză mamei tale sau celorlalte femei speciale din viața ta. 

În plus, acum primești și o reducere substanțială! Alege produsul din broșură sau de pe avon.ro și pregătește un moment minunat pentru Crăciun!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO