Asigurați-vă un brad de Crăciun artificial perfect, imposibil de distins de unul natural la un preț avantajos

Asigurați-vă un brad de Crăciun artificial perfect, imposibil de distins de unul natural la un preț avantajos

De Stanescu Daria,

Căutați bradul de Crăciun perfect? Ce ziceți de un brad de Crăciun artificial care nu se poate distinge de cel natural? Alegeți-vă bradul din timp și profitați de reduceri de până la 35%.

Odată cu apropierea Crăciunului, în fiecare an se pune întrebarea ce brad de Crăciun să vă alegeți. Mulți preferă alternativa practică a unui brad artificial. În oferta magazinului nostru online lumeabrazilor.ro puteți găsi imitații ale unor brazi obișnuiți, cum ar fi bradul, molidul și pinul. Există zeci de specii și tipuri de pomi din care vă puteți alege, cu un aspect natural și realist.  

Brazii îi vor fermeca pe toți  pentru că sunt simetrici, denși și perfecți din toate punctele de vedere. Pentru cei care preferă brazii clasicii, există să brazi din PVC, cei mai pretențioși în ceea ce privește calitatea și aspectul vor alege brazii 3D, iar cei care caută cele mai moderne și luxoase produse de pe piață vor fi atrași de brazii de lux.

Și asta încă nu este tot. Nu putem lăsa neobservată varietatea cromatică a brazilor, de la nuanțe mai închise sau mai deschide de verde, la ace de culoare verde-argintiu și până la brazii acoperiți de un strat de zăpadă.

O noutate în ultimii ani sunt brazii cu iluminare LED, care au luminile înfășurate pe crenguțe de către producător, astfel încât nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la montarea luminilor de Crăciun.

Un hit și foarte popular sunt brazii în ghiveci. Din nou, veți găsi o varietate de modele și dimensiuni, astfel încât se vor potrivi oriunde și vor lumina un spațiu mai mic sau mai mare. Datorită manoperei de calitate, brazii arată ca niște copaci vii în ghiveci, iar avantajul este că nu este nevoie să aveți grijă de aceștia, așa că nu trebuie să vă faceți griji că uitați să udați bradul.

Instalație de iluminat pentru bradul de Crăciun Twinkly

Accesoriul perfect pentru bradul de Crăciun perfect este Twinkly. Este o iluminare de Crăciun de ultimă generație și inovatoare, care este interesantă pentru că poate fi controlată cu ajutorul unei aplicații de pe smartphone. Este garantat că va cuceri pe toată lumea prin efectele sale de iluminare, care sunt prestabilite de către producător, plus că are opțiunea de a crea propriile efecte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO