BANANE IN SOS CARAMEL

De Ileana,

banane in sos caramel

banane in sos caramel

Reteta oferita de pranzuldincaserola.ro Ingrediente pentru o porţie: banane, zahar brun, coniac, un baton de scorţioară, cuişoare şi smântână lichidă * Timp de preparare: 10-12 minute * Dificultate: foarte scazută * Mod de preparare: În tigaia încinsă adaugi pe rând zahar brun, cuişoarele şi batonul de scorţişoara. Amesteci totul având grijă să păstrezi amestecul cremos. Apoi adaugi coniac şi smântână lichidă. La final când amestecul are consistenţa dorită adaugi şi bananele. Le mai laşi foarte puţin pe foc şi apoi le scoţi pe farfurie.
* Mod de servire: calde Pentru retete si recomandari inscrie-te AICI

Trucuri culinare

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete