Cele mai apreciate modele de blender la ora actuală

Cele mai apreciate modele de blender la ora actuală

De Erika Chivu,

În ziua de astăzi, cine își dorește o bucătărie completă, va apela și la industria producătoare de roboți de bucătărie, care să simplifice treburile casnice, pe de o parte, sau să le realizeze pe cele imposibil de realizat, pe de altă parte. Unul dintre aceste produse este blender-ul, care nu va lipsi din bucătăria niciunui cămin în care gătitul și luare mesei acasă sunt la ordinea zilei. Un blender este accesoriul de bucătărie ideal, în special pentru iubitorii de supe cremă și pe cei care adoră smoothie-urile la micul dejun sau ca gustare servită între mese.

Prin urmare, vă propunem o prezentare a celor mai apreciate modele de blender la ora actuală, astfel încât dumneavoastră să puteți face o alegere cât mai bine documentată în momentul achiziționării unui astfel de produs.

Un prim blender de care au fost foarte încântați cei care l-au cumpărat și l-au utilizat este blender-ul Heinner Master Collection HBL – 1000XMC, promovat de chef Cătălin Scarlatescu, care a spus că acesta e un blender de care te poți folosi în fiecare zi și care nu va ceda când ai mai mare nevoie de el. Acest blender are o putere de 1000W, reușind să mărunțească alimente dure, precum nucile, semințele, alunele, gheața. De asemenea, acest blender dispune de cinci viteze predefinite, destinate mixării, mărunțirii, lichefierii, amestecării sau creării unei texturi cremoase, ca de piure. Ecranul LCD al acestui blender indică timpul necesar pentru opțiunea selectată. În materie de curățare, acest blender dispune de un cuțit detașabil din oțel inoxidabil și de un bol de sticlă care se curăță cu mare ușurință.

Un alt blender foarte apreciat este modelul de blender Oster Reversible. Ceea ce îl face special este sistemul reversibil, care dă și numele acestui blender și care reușește să tragă gheața ori ingredientele în partea inferioară a vasului de sticlă borosilicată. De asemenea, panoul de funcții de un mare plus în cazul acestui blender, cu ajutorul căruia poți seta viteza și puterea de mărunțire în funcție de nevoile tale. Acest blender a fost recomandat și de faimoasa bloggeriță, Carmen Grebenișan, care îl recomandă pentru smoothie-urile și cocktail-urile ei preferate.

Cei de la Philips au creat un blender care a încântat peste măsură. Este vorba de modelul de blender Philips Viva Collection Problend. Ceea ce i-a încântat în mod deosebit pe cei care au achiziționat acest blender e faptul că vasul său e suficient de mare, că lamele taie și mărunțesc foarte bine alimentele, fiind vorba de lame de 5 stele ProBlend pentru o amestecare foarte eficientă. De asemenea, clienții au revenit cu review-uri chiar și la un an după achiziționarea acestui blender, afirmând că este foarte stabil și că funcționează ca nou, chiar și după aproape un an de la momentul achiziției. De asemenea, un mare plus e faptul că piesele acestui blender sunt lavabile, astfel că pot fi curățate în mașina de spălat vase, în timp ce tu te poți ocupa liniștit de celelalte treburi ale casei.

Un alt model de blender faimos este modelul Russell Hobbs Mix & Go Steel, ideal pentru prepararea băuturilor fresh pentru micul dejun, pentru o mică gustare ori pentru sală. Acest blender are două sticle personale de câte 600 ml fiecare, dotate cu capace, și pe care le poți lua cu tine, pline cu smoothie-ul făcut după rețetele și combinațiile tale preferate de fructe și legume. Un alt punct forte al acestui model de blender este faptul că nu ocupă mult spațiu, că este practic și ușor de curățat.

În concluzie, putem afirma că există câte un model de blender realizat pe gustul și în funcție de preferințele fiecăruia dintre noi, astfel încât să putem considera că avem o bucătărie dotată complet.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO