Cenușăreasa – O apariție magică din colecția „Primele mele povești”

Cenușăreasa - O apariție magică din colecția "Primele mele povești"

De Elisabeta Sava,

Cenușăreasa este o nouă poveste din colecția Libertatea pentru cei mici. Seria cuprinde 40 de ediții cu povești și fabule nemuritoare, cu ilustrații minunate! Trăiește acum, alături de copilul tău, magia colecției Primele mele povești'! Fiecare număr apare odată la două săptămâni și poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Primii șapte ani de acasă sunt vitali pentru dezvoltarea armonioasă a copiiilor. Momentul în care părinții le citesc celor mici poveștile nemuritoare, transmise din generație în generație, este unul în care aceștia învață despre bine și rău, lecții importante pentru mai târziu, în viață. Toate acestea în timp se se consolidează legătura de suflet dintre părinți și copii.

Cenușăreasa – o apariție magică din colecția Primele mele povești'

Această colecție deschide inimi și minți. Le oferă copiilor un moment de liniște, în care descoperă cele mai frumoase povești din lume. Intră și tu alături de ei în lumea poveștilor fascinante, cu ilustrații superbe. Trăiește cu sufletul la gură împreună cu cei mici fiecare aventură cu prinți curajoși și prințese fermecătoare.

Biata Cenușăreasa este nevoită să trebăluiască toată ziua în gospodărie. Mai mult decât atât, trebuie să le servească pe antipatica mamă vitregă și pe fiicele mai urâcioase ale acesteia. Însă, nu trebuie să dispere și să înceteze să zâmbească, pentru că cineva veghează asupra ei.

Este una dintre cele mai îndrăgite povești din lume. Îți arată cât de mult contează să ai un suflet bun și cum poți fi răsplătit în viață dacă îți păstrezi principiile în care să crezi cu sfințenie.

Coperta acestei ediții din colecția Primele mele povești' este una rezistentă, de tip hard cover. Cartea are 32 de pagini, minunat ilustrate, potrivită pentru copiii de toate vârstele. Așadar, reprezintă și un cadou splendid pentru cei dragi, dacă îți dorești să le lași o amintire frumoasă. Cumpără noul număr Cenușăreasa' doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO