Colectia Jules Verne, perfectă de citit în vacanța mare

Colectia Jules Verne, perfectă de citit în vacanța mare

De Elisabeta Sava,

Colecția Jules Verne este perfectă pentru a ocupa eficient o parte din timpul copilului tău în vacanța mare! Cărțile din ediția de lux de la colecții.libertatea sunt o lectură plăcută pentru toți copiii de peste 12 ani! Lumea fantastică a faimosului autor transcede timpul și continuă să fascineze generații întregi de tineri de pe tot mapamondul!

Dacă ai un preadolescent sau adolescent, e timpul să-i deschizi apetitul pentru lectură cu ajutorul operelor celebrului scriitor SF, Jules Verne. Ai la dispoziție o colecție de lux de cărți de Jules Verne, de la colecții.libertatea, într-o ediție exclusivă, care include cea mai bună selecție din seria 'Călătorii extraordinare', cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea. Urmărește apariția fiecărui roman din colecția Jules Verne și pune-i la dispoziție copilului tău în vacanța mare cărți de citit de cea mai bună calitate.

Colecția Jules Verne pentru copii

Colecția Jules Verne te poartă în aventuri incredibile pe care numai marea imaginație a acestui scriitor de origine franceză le-ar fi putut crea. Romanele sale au o anumită notă de fantezie și, de asemenea, science-fiction, gen care a inspirat mulți scriitori de mai târziu. Acesta este motivul pentru care, de altfel, este considerat unul dintre părinții genului science-fiction. Din fericire, aceste cărți SF ale lui Jules Verne care erau foarte avansate în teorii pentru vremea la care au fost scrise, nu se demodează, iar citirea lor continuă să fie o plăcere atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Colecția Jules Verne pentru copii este o modalitate excelentă de a-i introduce pe cei mici în lumea literaturii. Nu rata cărțile din colecția Jules Verne deja apărute la colecții.libertatea, cum sunt: Ocolul pământului în 80 de zile – ediția nr. 1, 'Douăzeci de mii de leghe sub mări' – ediția nr. 2, 'Copiii Căpitanului Grant. America de Sud' – ediția nr. 3 și 'Cinci săptămâni în balon' – ediția nr. 4 din 18 iunie.

Urmează 'Copiii Căpitanului Grant. În Australia' – ediția nr. 5, începând cu 2 iulie online pe colectii.libertatea.ro si la toate punctele de difuzare a presei, 'Căpitan la cincisprezece ani' –  ediția nr. 6 din 16 iulie, 'Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific –  ediția nr. 7 din 30 iulie, 'Insula misterioasă. Naufragiații aerului' – ediția nr. 8 din 13 august, 'În jurul lumii' – ediția nr. 9 din  27 august și 'Insula misterioasă. Abandonul' – ediția nr. 10 din 10 septembrie. Colecția Jules Verne va avea 30 de ediții, cu posibilitatea de a extinde la 40-50 de ediții.

De la ce vârstă se poate citi colecția Jules Verne

Dacă ai un copil de 12 ani sau mai mare, atunci poți alege pentru el cărți SF sau cărți de aventură. Este vârsta ideală să-i captezi interesul pentru lectură apelând la unul dintre cei mai mari autori ai literaturii universale pentru copii, Jules Verne! Se știe că cititul încurajează dezvoltarea imaginației, îmbogățește vocabularul și este un mod excelent de a pune la treabă creierul. De asemenea, cititul ameliorează stresul, lectura transmițând un sentiment de relaxare. Oferă, totodată, o viziune mai largă asupra lumii, așa că încurajează-ți copilul să citească mai des.

Câte cărți a scris Jules Verne

Jules Verne a scris în jur de o sută de romane, precum și povestiri și piese de teatru. Din seria de 'Călătorii extraordinare' fac parte 62 de romane, scrise de-a lungul a 20 de ani. Totodată, 33 dintre lucrările sale au fost transformate în filme. Există multe invenții și evenimente în lumea științei care apar în romanele sale și care de-a lungul anilor au devenit realitate: submarinul electric, călătoria spre Lună, explorarea celor doi Poli ai Pământului etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO