(Comunicat) Ringier Romania și BrandTube lansează Social Stars – rețeaua artiștilor independenți și a podcasterilor

(Comunicat) Ringier Romania și BrandTube lansează Social Stars – rețeaua artiștilor independenți și a podcasterilor

De Claudia Grigore,

Ringier si BrandTube lansează Social Stars – un proiect colaborativ între artiști independeți, creatori de conținut, podcastari și site-uri locale de conținut.

Social Stars, proiectul care face legătura între publicul creatorilor de conținut specializați și branduri, se lansează pe piața media românească. Proiectul este rezulatul colaborării dintre Brandtube, agenție de talente care adună peste 100 de artiști și podcasteri, și Ringier România, publisher media și agenție digitală de creație.

Social Stars, rețeaua artiștilor independenți și a podcasterilor, înseamnă legătura directă și puternică între milioanele de oameni care urmăresc cei mai populari artiști și podcasteri, specializați în domenii dintre cele mai variate, și brandurile din piața românească.

Social Stars sunt artiștii momentului, reprezentanții muzicii la modă – trap și rap. Sunt și artiști din muzica pop, rock, tradițională – populară și lăutărească. Sunt cei mai buni în umor. Sau rup topurile de cooking. Sunt cei care promovează sportul și un stil de viață sănătos. Sunt cei care produc cel mai bun divertisment pentru copii.

Proiectul reunește nume celebre, dar și tineri aflați în plină ascensiune. Din noul proiect Social Stars fac parte artiști consacrați ca Loredana, Vița de Vie, Alexandra Stan sau Irina Baiant. Alături de ei, artiști care dau tonul în muzica actuală, cum sunt cei de la Șatra B.E.N.Z., Abi, Nane, Subcarpați si actorul Razvan Vasilescu. Domeniul muzicii populare este reprezentat de muzicieni ca Văru Săndel, Niculina Stoican, Doinița și Ionuț Dolănescu, Cornelia și Lupu Rednic.

La capitolul creatori de conținut, Social Stars sunt nume foarte iubite de români: Carmen Brumă, Gașca Zurli, Ela Crăciun, podcasterii HappyFish TV – Tetelu, Gojira, Natanticu. Social Stars în plină ascensiune sunt Romanița, Dora Gaitanovici, Adrian Mihai Petrache.

Populari în social media, artiștii și podcasterii Social Stars au în comun pasiunea pentru arta lor și dialogul sincer cu publicul lor. Prin noua rețea, companiile ajung să comunice direct cu acești oameni și să formeze legături trainice.

Misiunea noii rețele Social Stars este de a crea business cu sens. Rețeaua oferă companiilor calea spre un public pasionat de domenii specifice, susținută de puterea de amplificare și de distribuție a unui mare publisher național.

Rețeaua Social Stars face posibile colaborările ideale, între branduri, creatori de conținut și public care au în comun același valori și pasiuni.

Posibilității de expunere mesaje publicitare sunt variate, de la postări sponsorizate, plasare de produse, conținut dedicat & sponsorizat si proiecte speciale (cu opțiuni suplimentare de împachetare combinata cu produsele media din portofoliul grupului Ringier) si execuții de briefuri creative si producții spoturi video.

Detalii se pot afla de la reprezentații de vânzări ai grupului Ringier, pe site-ul digital.ringier.ro sau la [email protected].

Partenerii Proiectului

Grupul Ringier este o companie media multinațională. Fondat în 1833, Grupul Ringier are investiții importante în digital, print, stații de radio și producții de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web și de telefonie mobilă, precum și tipografii. Ringier este o companie elvețiană de familie cu sediul la Zürich. În România, Ringier activează din 1992 și este cea mai mare companie de publishing.

Alex Tomulescu – peste 12 ani de experienta in management, booking si organizare de evenimente, este manager al Loredanei din anul 2011. In 2015 pune bazele Wonder Theatre, una dintre cele mai mari companii de teatru independent care produce comedie si entertainment pentru intreaga familie. Se implica activ in producția pieselor dar si in organizarea de evenimente si spectacole atat in Bucuresti cat si in tara, in special pentru piesele din portofoliul: Prenumele, Panica la Opera, Cina de Adio, E ok si la 60, Sub pragul de sus, Cum sa distrugi o piesa dar si musical-urile Mamma Mia si We will rock you.

BrandTube este unul dintre cei mai importanti parteneri Youtube in Romania, fiind singurul MCN independent din Romania, neafiliat vreunei case de discuri. BrandTube functioneaza din 2016 si beneficiaza de toate toolurile premium ale parteneriatului oficial cu Youtube. BrandTube administreaza peste 200 de canale de YouTube si ofera partenerilor sai strategii de dezoltare, crestere, monetizare si protejare continut. 

Happyfish TV este un grup creator de conținut online și, respectiv, o rețea de podcasturi. S-a lansat în 2007 cu producții video online originale, fiind printre primii producători de branded content din Romania. În 2021 s-a relansat pe piața din România ca rețea de podcasturi, incluzând o serie de produse originale realizate de comediantul Cosmin Natanticu, producătorul Andreescu George (Gojira), Silviu Petcu (Divertis/ Distractis), Dragoș Mușat aka Tetelu, actorul Alexandru Zob, actorul și stand up comediantul Bogdan Mălăele, regizorul Tudor Marin – produsele fiind în continuă creștere, ca și numărul și numele realizatorilor. Emisiunile de marcă ale grupului sunt Aproximativ discuții cu Gojira', Stai să zic eu cu Natanticu și Tetelu', Boomerul și Milenialul cu Silviu Petcu și Alex Zob', La mintea lui Tetelu', Fără scuze cu Gojira și Mălăele', protofoliul fiind în expansiune. Happyfish TV este în acest moment o sinteză creativă și cu umor a realității imediate din România, de la muzică la publicitate și de la divertisment la educație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO